VERWARMING

Dankzij technologische ontwikkelingen kunt u uw woning of bedrijfspand tegenwoordig op verschillende manieren verwarmen. U bent niet langer beperkt tot een standaard CV-installatie en bijbehorende radiator, maar heeft de keuze uit diverse opties. Er zijn namelijk tal van vernieuwende manieren om warmte op te wekken voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand. Om een aangename warmte te creƫren is het wel van belang dat de warmtevoorziening wordt afgestemd op de functie van de ruimte. Bij P.A. Van den Dijssel BV kunnen we u daarover adviseren.

VERNIEUWEND EN DUURZAAM

Kiest u voor een combiketel of gaat u toch over op wand- en/of vloerverwarming? Verwarmingsinstallaties moeten door de circulatie van een aangename temperatuur een verhoging van het woon- of werkcomfort leveren. Bovendien kan de investering in relatie tot het rendement zeer interessant zijn om in overweging te nemen. Bij P.A. Van den Dijssel BV kunnen we u vertellen wat u kunt besparen op energiekosten en binnen hoeveel tijd u uw investering kunt terugverdienen.

ADVIES OP MAAT

Ieder huishouden of bedrijf vereist een specifiek verwarmingsplan om tot het gewenste resultaat te komen. P.A. Van den Dijssel BV is een ervaren specialist op het gebied van verwarming en kan u van een advies op maat voorzien. Op die manier kunt u de juiste beslissing maken met betrekking tot verwarmingsinstallaties bij u thuis of op kantoor.

ONDERLIGGENDE DIENSTEN

Naast de verwarming dienst bieden wij ook onderstaande diensten aan. Voor meer informatie over onderstaande diensten kun je op de knoppen klikken.