VENTILATIE

Ventileren is niets anders dan het verversen van de aanwezige lucht in een ruimte. Dit is van essentieel belang om de luchtkwaliteit in een huis of bedrijfspand te waarborgen en verontreiniging te voorkomen. Wordt een ruimte niet goed geventileerd, dan kan dit voor allerlei gezondheidsproblemen zorgen. Daarnaast is een ruimte die niet goed geventileerd wordt lastiger om te verwarmen – verse lucht warmt namelijk sneller op. Door het plaatsen van mechanisme ventilatie bent u altijd verzekerd van verse lucht en voorkomt u dat er vervuilde lucht gaat circuleren.

MECHANISCHE VENTILATIE

Voor druk bezochte ruimtes en ruimtes waarin mensen langere tijd verblijven, is het waarborgen van de luchtkwaliteit nog eens extra belangrijk. Denk aan scholen en kantoorgebouwen. Ten slotte kunt u het zich niet veroorloven dat er mensen ziek of onwel worden doordat de kwaliteit van de lucht niet aan de eisen voldoet! P.A. Van den Dijssel BV is een erkend specialist op het gebied van ventilatie. Wij kunnen u adviseren op het gebied van luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand. Ook kunnen we u vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot mechanische ventilatie.

Zorg dat de luchtkwaliteit in uw huis of bedrijfspand gewaarborgd blijft en laat P.A. Van den Dijssel BV u van een gedegen advies voorzien.